5 корисних рецептів з курячим філе. - Скульптор Тела - Ваш персональный тренер в Киеве и онлайн
5 корисних рецептів з курячим філе.
5 корисних рецептів з курячим філе.
22.02.2020

В Усі любителі здорового харчування точно оцінять нашу підбірку! Ми відібрали лише найсмачніші, і головне – правильні рецепти, які чудово втамують голод, адже головним інгредієнтом є куряче філе. Такі страви мають в собі овочі, які забезпечують збалансованість харчування і головне не вимагають багато часу на приготування!

Отже перше місце у списку посідає куряче суфле з цвітною капустою.


Енергетична цінність такого блюда складає лише 78,46 ккал на 100 г продукту
Б/Ж/В – 11,89/1,94/2,98

Інгрідієнти:
Куряче філе – 350г
Сметана або натуральний йогур 10% — 70 г
Сира терта морква – 80 г
Яйце
Білок одного яйця
Сир пармезан (по бажанню)
Сіль, перець та сушена зелень







Приготування:

Куря філе разом із йогуртом перемолоти до однорідної маси за допомогою блендера, до готового фаршу додати подріблені цвітну капусту та морку і так само взбити у брендері. До готової суміші додати взбите яйце+білок, додати спеції по смаку та затерти сиром. Готову масу готуємо на пару (в пароварці) протягом 45 хвилин. Така страва чудово смакуватиме як гарячою, так і холодною.

На другому місці за калорійністю ми відібрали для вас рецепт курячих фрикадельок у томатному соусі.


У 100 г – 79 ккал
Б/Ж/В – 10,71/1,22/5,86

Інгрідієнти:
Куряче філе – 500 г
Морква 2 шт
Яйце
Вода 250 мл
Цибуля – 2 шт
Часник – 7 г
Йогурт натуральний – 4 ст. л.
Цільнозернова мука – 3 ст. л.
Томатна паста 2 ст. л
Сіль та перец по смаку








Приготування:

Філе, 1 цибулю та часник перемолоти у бленд ері до однорідної маси, сбди ж додати яйце та приправити спеціями. Із готового фаршу мокрими руками сформувати невеличкі фрикадельки. Паніруємо кожну фрикадельку у муці та обжаруємо на сковорідці з добавлянням рослинного масла, як тільки вони стануть рум’яні. Решту овочів подрібнити, пожарити цибулю та моркву до мякого стану та добавити йогурт з томатною пастою. В соус додати кип’яченої води та помішуючи довести до кипіння, викласти у нього фрикадельки та тушкувати під кришкою протягом 15-20 хв на маленькому вогні.

Теплий салат посів третє місце!

100 г – 87,35 ккал
Б/Ж/В – 7,99/3,87/4,69

Інгрідієнти:
Куряче філе – 250 г
Болгарський перець — 1 шт
Зелена стручкова квасоля – 500 г (морожена)
Соєвий соус – 2 ст. л.
Оливкова олія -3 ст.л.
Часник – 3 зубчики
Сезам
Сіль/перець по смаку










Приготування:

Філе нарзаємо полосками та обжаруємо на невеликій кількості олії до приготування. Окремо нарізаємо перець полосками і цибулю, додаємо розморожену квасолю і обжарюємо 5 хв до приготування овочів. Змішуємо курку та овочі і добавляємо дрібно нарізаний часник разом із соєвим соусом та тушкуємо ще декілька хвилин до приготування. Готове блюдо посипаємо сезамом.

Четвертими у нашому списку будуть курячі оладки!


116,11 ккал на 100 г
Б/Ж/В – 16,15/2,39/6,54 Інгрідієнти:
Куряче філе -500 г (може бути фарш)
Яйце
Сир — 40 г
Борошно – 3 ст. л.
Кефір – 150 мл
Часник – 2 зубчики
Сіль/перець та зелень по смаку










Приготування:

Подрібнити філе разом з часником до однорідної маси, після цього взбиваємо яйце та кефір і добре перемішуємо. Додаємо тетрий сир, борошно та спеції. З готового фаршу готуємо оладки та обжарюємо з двох сторін на розігрітій сковорідці.

І на п’ятому місці найбільш калорійна та не менш смачна куряча запіканка з гарбузом.

На 100 г продукту – 154 ккал
Б/Ж/В – 17,5/8,6/2,3
Інгрідієнти:
Куряче філе – 400 г
Часник – 2 зубчики
Гарбуз – 300 г
Помідори – 2 шт
Напівтвердий сир низької жирності – 200 г
Яйця 2 шт
Сіль/Перець/ Базилік по смаку








Приготування:

Необхідно нарізати кубиками гарбуз, помідори та філе. 2 яйця взбиваємо у окремій посудині, натираємо сир та дрібно нарізаємо часник. Нижній шар форми викладаємо гарбузом та помідорами, зверху кладемо шматочки курячого філе та ущільнюємо. Все заливаємо взбитими яйцями, кладемо туди часник і посипаємо все зеленню, можна використовувати приправи по смаку. Наступним шаром знову викладаємо Гарбуз,помідори та курку, і затираємо сиром. Підготовлене блюдо відправляємо у розігріту духовку на 40-50 хв при 210 градусів. Після насолоджуємось смаком! Надіємось усі страви з нашої підбірки Вам смакували, було б чудово отримати ваші відгуки та поділитись своїми рецептами.

Також, хочемо нагадати, що компанія «Скульптор тіла» — це місце де ви гарантовано можете отримати результат у вигляді покращення фізичної форми. Кожний клієнт нашого спортивного клубу працює з особистим тренером та дієтологом, ми разом з Вами націлені на плідну працю на собою!